BIHAĆVIJESTI

Mališani bihaćkih vrtića povodom rođendana Grada Biahća na prijemu kod gradonačelnika Fazlića

I ove godine rođendanska proslava Dana Grada Bihaća upotpunjena je sa tradicionalnim prijemom mališana iz bihaćkih vrtića kod bihaćkog gradonačelnika Šuhreta Fazlića. Ove godine mališani iz vrtića Pinokio, Una Logen, Prvi Korak, dječijeg vrtića Bihać, Koraci, Fili i Pupoljak, gradonačelniku Fazliću i njegovim saradnicima Harisu i Lani recitirali su pjesme o Bihaću, a posjeta Gradskoj upravi Bihaća i ove godine nije prošla bez rođendanske torte najmlađim Bišćanima.

“ Jedan od najboljih dana tokom godine za mene je upravo ovaj kada ugostim naše najmlađe sugrađane koji su i danas pokazali pjesmom koliko vole svoj grad. Zato možemo biti svi sretni jer imamo mladenaraštaje koji od djetinjstva vole svoj grad i svoju državu Bosnu i Hercegovinu” – kazao je gradonačelnik Šuhret Fazlić.

Zajedno sa gradonačelnikom Fazlićem mališane su ove godine ugostili Haris Karač i Lana Fišek koji nisu krili oduševljenje što su imali priliku ugostiti svoje najmlađe sugrađane.

“Toliko lijepih recitacija i pjesama, te crteža našeg Bihaća na jednom mjestu odavno nismo vidjeli i ovi mališani su pokazali kako se voli svoj grad”- kazali su Haris i Lana.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button