BihaćVijesti

Prijem za bivše načelnike/gradonačelnike i predsjedavajuće GV Bihaća

U sklopu obilježavanja 759. rođendana grada Bihaća bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić zajedno sa Davorom Župom, predsjedavajućim GV Bihać, upriličio je tradicionalni prijem za bivše načelnike/gradonačelnike Bihaća. Ove godine kao novina prijem je organiziran i za bivše predsjedavajuće Gradskog vijeća Bihać.

U razgovoru sa bivšim načelnicima Jurom Tomljenovićem, Albinom Muslićem, Omerom Đugom i Adnanom Alagićem, te bivšim predsjedavajućim Ivanom Pršom, Damirom Jukićem i Senadom Šarganovićem, gradonačelnik Fazlić i predsjedavajući Župa, osvrnuli su se na dešavanja u Bihaću u proteklih godinu dana, sa posebnim akcentom na aktivnosti gradske administracije koje se odnose na stabilizaciju budžeta.

“Razgovarali smo o izazovima s kojim se naš grad susreće pa i u svijetlu aktuelne migrantske krize i iskustvo i znanje koji imaju naše kolege načelnici i predsjedavajući itekako će nam dobro doći. Ovo su ipak svečani trenutci i raduje me spremnost bivših čelnika ovog grada da uvijek budu na usluzi aktuelnom rukovodstvu grada Bihaća„ –kazali su gradonačelnik Fazlić i predsjedavajući Župa.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button