DIJASPORAVIJESTI

Muškarac iz BiH ozlijedio pet bečkih policajaca, trojica na bolovanju

Tijekom potjere jedan pripadnik policije bio je primoran ispaliti i metak upozorenja, a kada su konačno uspjeli uhvatiti bjegunca, on se žestoko branio i opirao uhićenju.

Pripadnici bečke policije imali su “filmsku potjeru” tijekom uhićenja mladića iz Bosne i Hercegovine (25), koji je osumnjičen za provalu i krađu iz više lokala u 10. bečkom kotaru (Favoriten).

Naime, policija je dobila dojavu o provali u nekoliko lokala, nakon čega su odmah krenuli na lice mjesta. Osumnjičenog su pronašli u blizini mjesta zločina, a kada je vidio policiju, on se odmah dao u bijeg.

Tijekom potjere, koja je podsjećala na one filmske, jedan od pripadnik policije bio je primoran ispaliti i metak upozorenja. Konačno, nakon nekog vremena, policija je uspjela da uhvatiti osumnjičenika, ali on se opirao uhićenju pri čemu je ozlijedio pet policajaca.

Tijekom pretresa, kod njega je pronađena ukradena roba, kao i alat za obijanje. Prilikom saslušanja, osumnjičeni je odbio odgovarati na pitanja te surađivati s policijskim službenicima.

On je, po nalogu bečkog javnog tužilaštva, odveden u zatvor. Od petorice povrijeđenih policajaca, trojica će morati na bolovanje.

Kroativ.at

NativeGram placeholher

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button