VIJESTIVikići/Izačić

MZ IZAČIĆ/LOKALNE CESTE VIKIĆI: Servisne informacije – obavijest, nove uplate…

Cijenjeni mještani, evo nekoliko servisnih informacija koje se tiču aktualnog projekta rekonstrukcije i asfaltiranja lokalih cesta u Vikićima

1. Nastavak ugovorenih radova na lokalnoj cesti u Čavniku, koji su preneseni iz prošle u ovu godinu, neupitan je, a prema informacijama koje su predsjednik Savjeta MZ Izačić – gospodin Rasim Islamović i građevinski odbor dobili u razgovoru sa direktorom JU Zavod za prostorno uređenje Bihać – gospodinom Fuadom Mujagićem, bit će nastavljeni u narednom periodu, odmah po okončanju radova na započetim projekatima u Bihaću koje izvodi građevinsko poduzeće Kovgrad iz Bužima.

2. Najnovije uplate na ime rekonstrukcije i asfaltiranja lokalih cesta u Vikićima izvršili su:
– Safet Čajić………………….1.000, 00 km
– Senad (Hasan) Vikić…………….500, 00 km
– Izet Beganović…………………500, 00 eura

3. Za potrebe Nedžada Miskića izvršene su provjere uplata, jer je isti zagubio uplatnice, a pronađeno je sljedeće činjenično stanje: na ime Nedžada Miskića u 2012. godini uplaćen je jedan iznos od 243, 29 km i jedan iznos od 100, 00 km, a na ime Miskić Kemal iste godine uplaćen je iznos od 245, 00 km.

Poštovani mještani, ukoliko imate sličnih problema, ili ste uplatili novac na ime asfaltiranja lokalnih cesta u Vikićima a ne nalazite se na spisku kojeg možete pogledati na FORUMU našeg www.vikici.net web portala, obratite se nekom iz građevinskog odbora ili uredništvu portala putem kontakt forme.

Idemo dalje uz podršku Grada Bihaća i gradonačelnika Emdžada Galijaševića, prešli smo više od pola zacrtanog puta, preostali dio također ovisi od nas – zajedničkim snagama brže i lakše ćemo ga preći, stoga, molimo Vas da nastavite uplate i izmirite obaveze koje smo zajednički dogovorili.

Vaš Građevinski odbor Vikići.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button