MuzikaVijesti

NE PROPUSTITE, ACHERN, 13. OKTOBRA 2018.

U njemačkom Achernu, dana 13. oktobra 2018. godine gostuju dvije mlade zvijezde, dva bisera i pravo osvježenje na estradnoj muzičkoj sceni – Đula Velić i Emrah Beganović.

-Đula Velić, djevojka s fascinantnim vokalom, mnogi je vide kao nasljednicu Šemse Suljaković iako posjeduje i nadograđuje svoj vlastiti stil, muzički izričaj i imidž, snimila je i svoj prvijenac, pjesmu koja nosi naziv “Ženska sudbina, koja je izuzetno prihvaćena od mnogobrojne muzičke publike i koja je u veoma katkom roku postala hit.

-Emrah Beganović – momak kojeg bi se postidjele mnoge, trenutne, muzičke zvijezde i samoproglašene zvijezdice, također izvanrednih glasovnih mogućnosti, specifične boje glasa… Pjeva sve, počev od izvornih numera, sevdalinke, starogradske, makedonske, romske… do šlagera, pop i rock and rolla… Emrah je prošao na audiciji za najveći muzički šou na Balkanu – “Zvezde granda” i očekuje poziv za nastup na ovom prestižnom takmičenju mladih muzičkih talenata.

Tu je, svakako, i režiser, jedan od najboljih muzičara i klavijaturista na našim prostorima, niko drugi do, Ees Velić Kriger.

Doista debeo razlog da 13. oktobra 2018. godine dojurite do Acherna i prepustite se uživanju u muzičkom ugođaju i druženju kakvo se rijetko gdje susreće i događa.

Dragi zemljaci sa adresom boravka u zemljama EU, ideo u Achhern, njemački grad u pokrajini Baden-Württemberg.

Dođi da ostarimo zajedno

Ženska sudbina

Dobro došli!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button