Pš Vikići/IzačićVIJESTIVikići/Izačić

PŠ VIKIĆI: DJED MRAZ DANAS OBRADOVAO OSNOVCE NOVOGODIŠNJIM PAKETIĆIMA (FOTO/VIDEO)

IZMAMITI OSMIJEHE NA VEDRA DJEČIJA LICA, BAREM NA TRENUTAK UČINITI IH SRETNIM I VESELIM, NEPROCJENJIVO JE

Osnovci Područne škole Vikići, odjeljenja od 1. do 5. razreda, danas su se na svečan način oprostili od prvog polugodišta školske 2019./20. godine.

Nastavno osoblje sa svojim učenicima i tehničkim osobljem škole priredilo je novogodišnju priredbu koju je iznanada, “nenajavljen”, posjetio Djeda Mraz te mališanima uručio ukupno novogodišnje poklon paketiće.

“Djed Mraz, po običaju, i ove godine stigao je direktno sa Sjevernog pola a imao je samo jedan cilj – obradovati i na trenutsk usrećiti mališane te im uljepšati prednovogodišnje i novogodišnje dane”.

Paketiće je obezbijedila dijaspora Vikića i hvala joj što danas izmami osmijehe na sretna mala dječja lica i što ih evo već dugi niz godina ne zaboravlja.

Pohvale i za nastavno osoblje na odlično pripremljenom programu, bez kojeg ovo ne bi bilo moguće ni organizovati, a koje već duži period njeguje izuzetno dobru saradnju sa dijasporom.

Web portal Vikići.net svim akterima ovog lijepog današnjeg događaja želi sretnu Novu godinu i novogodišnje praznike, a učenicima i nastavnicima ugodno zimsko ferije.

Još jednom hvala: Anita Handanović (50 KM), Hakija Rekić (40 KM), Melisa Mujetić (50 KM), Emra Beganović (50 KM), Damir Škrgić (50 KM), Fadil Škrgić (50 KM), Mehmed Mujetić (5 KM), Jerko Sušić (50 KM), Maja i Šero Zjakić (50 KM).

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button