SPORTVIJESTI

Tuga i bol paraju srca Vikićana, mještana gradića Burlington i svih onih koji su poznavali Adnana Adu Halkića

Tuga, bol i jecaji za Adnanom Adom (Adam) Halkićem, koji je preminuo 02. januara 2015. godine, još ne prestaju. Sve društvene mreže: Facebok, Twitter, Google+, Pinterest… preplavljene su izrazima saučešća porodici ovog mladog momka upućenih od strane prijatelja, timskih kolega, sportskih kolektiva, rodbine i svih onih koji su ga poznavali.

Adnan Ado (Adam) Halkić bio je izrazito nadaren i talentovan sportista, a njgova anatomija tijela (visok, krupan i kršan momak) predstavljala je odlične predispozicije za bavljenjem Američkim fudbalom, pa je tako pre igračke dane započeo u barlingtonskog Falcons fudbalskom timu, a zatim prelazi u Burlington Township. Bio je nadaren igrač koji je pružao odlične partije, vrlo omiljen i cijenjen, kako mećđu saigračima i onima koji su ga poznavali, tako i među sportskim stručnjacima i obožavateljima Američkog fudbala.

Pored bavljenja Američkim fudbalom, Adnan je uspješno pohađao srednju školu, bio primjeran učenik kojeg su cijenile i voljele sve školske kolege kao i nastavno osoblje.

Šta o ovom mladom momku pišu američki mediji pročitajte na sljedećem linku: http://thecapitalsportsreport.com/index.php/burlington-township-football-player-ado-halkic-passed-away/.

Na ovom linku: http://www.hudl.com/athlete/4358020/adnan-ado-halkic možete pogledati neke od utakmica Burlington Township-a u kojima je Adnan briljirao.

Tuga i bol se ne stišavaju, paraju srca Vikićana, mještana gradića Burlington i svih onih koji su poznavali Adnana Adu Halkića koji nas napusti u cvijetu svoje mladosti.

Urednički tim vikici.net-a, porodici Adnana Ade Halkića, želi da što lakše i bezbolnije prebrodi ovu tešku porodičnu dramu i životne trenutke, a Adnanu lak svaki grumen crne zemlje.

Adnan Halkic2

Povezani članci

3 komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button