VIJESTIVikići/Izačić

Fahrudin Fahro Bunić ponovo u akciji, ovaj put je u pitanju berba kukuruza

Fahrudin Fahro Bunić ponovo u akciji, ovaj put u pitanju je berba kukuruza

Uvriježeno mišljenje kako je bavljenje muzikom preodređeno samo za nadarene, talentovane i osobe sa posebnim sluhom za ovu vrstu umjetnosti, te kako nema baš puno dodirnih tačaka sa zanimanjima koja iziskuju težak i naporan fizički rad, više ne stoji i ne pije vodu, a po ko zna koji put opovrgnuo ga je, svima nama dobro poznat muzičar i vokalni solista – Fahrudin Fahro Bunić – frontmen još poznatijeg muzičkog sastava “FAHRO BAND”.
koprivna4
Dokaz za to su i ove fotografije nastale ovih dana na kukuruznim poljima u Gornjoj Koprivni.
Naime, u pitanju je berba kukuruza gdje je Fahrudin sa svojim novim strojem, uz saradnju sa svojim dobrim prijateljem Hazimom Velićem Velom, angažovan već nekoliko dana.
koprivna2
Budući da se radi o novom beraču kukuruza, kojem je ovo prva sezona, prilika je ovo da se stroj potpuno istestira, kako bi se iskristalizirale sve njegove vrline, a i mane, što će Fahrudin sigurno, s obzirom i na njegove biznis sposobnosti, znati dobro i komercijalizirati.
Malo je ovako vrijednih ljudi, ljudi koji ne bježe ni od kakve vrste posla, a mnogima može poslužiti i kao primjer, posebno muzičarima koji se žale na tiraže, a i onim’ drugim’ – što se žale da posla nema, jer zima je blizu, neukrotiva je i baš ne pita puno gdje nam je bilo ljeto, Fahro to dobro zna.

Fahrudine, mnogo kukuruza i kukuruznih polja sa svojim strojem da pobereš, da te besprijekorno služi, a ostalo dolazi samo po sebi.

Bez predrasuda: “Pa, uvijek su pjesma i fizički rad išli zajedno”

Sretno, do nove berbe i novog muzičkog angažmana!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button