VijestiVikići, Izačić

Fahrudin Fahro Bunić ponovo u akciji, ovaj put je u pitanju berba kukuruza

Fahrudin Fahro Bunić ponovo u akciji, ovaj put u pitanju je berba kukuruza

Uvriježeno mišljenje kako je bavljenje muzikom preodređeno samo za nadarene, talentovane i osobe sa posebnim sluhom za ovu vrstu umjetnosti, te kako nema baš puno dodirnih tačaka sa zanimanjima koja iziskuju težak i naporan fizički rad, više ne stoji i ne pije vodu, a po ko zna koji put opovrgnuo ga je, svima nama dobro poznat muzičar i vokalni solista – Fahrudin Fahro Bunić – frontmen još poznatijeg muzičkog sastava “FAHRO BAND”.
koprivna4
Dokaz za to su i ove fotografije nastale ovih dana na kukuruznim poljima u Gornjoj Koprivni.
Naime, u pitanju je berba kukuruza gdje je Fahrudin sa svojim novim strojem, uz saradnju sa svojim dobrim prijateljem Hazimom Velićem Velom, angažovan već nekoliko dana.
koprivna2
Budući da se radi o novom beraču kukuruza, kojem je ovo prva sezona, prilika je ovo da se stroj potpuno istestira, kako bi se iskristalizirale sve njegove vrline, a i mane, što će Fahrudin sigurno, s obzirom i na njegove biznis sposobnosti, znati dobro i komercijalizirati.
Malo je ovako vrijednih ljudi, ljudi koji ne bježe ni od kakve vrste posla, a mnogima može poslužiti i kao primjer, posebno muzičarima koji se žale na tiraže, a i onim’ drugim’ – što se žale da posla nema, jer zima je blizu, neukrotiva je i baš ne pita puno gdje nam je bilo ljeto, Fahro to dobro zna.

Fahrudine, mnogo kukuruza i kukuruznih polja sa svojim strojem da pobereš, da te besprijekorno služi, a ostalo dolazi samo po sebi.

Bez predrasuda: “Pa, uvijek su pjesma i fizički rad išli zajedno”

Sretno, do nove berbe i novog muzičkog angažmana!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button