SportVijesti

NK “Borac” Izačić najbolja seniorska ekipa na USK-u, a za nanu Šerifu specijalna nagrada

U Velikoj sali Doma kulture u Bosanskoj Krupi održan je “Izbor najboljih nogometaša/nogometašica i nogometnih ekipa USK-a”.

Za najboljeg trenera proglašen je Muhamed Berberović (FK Krajina), najbolji senior Endi Nuhanović (FK Krajina), najbolja seniorka Almina Šarić (ŽNK Željezničar 2011), u kategoriji omladinskih selekcija za žene najboljom je proglašena Dijana Kurtović ŽNK Željezničar 2011), kod muških u kategoriji juniora za najboljeg je proglašen Kemal Đug (NK Jedinstvo), kod kadeta (kanton) Hamza Čataković (NK Mladost Polje), a za ONL BiH Samir Jašarević (NK Jedinstvo).

U pionirskoj kategoriji za najboljeg je proglašen Meldin Durić (NK Mladost Polje), kod pretpionira Isak Badić (NK Mladost Polje). Za najbolju ekipu u kategoriji seniorki proglašena je ekipa ŽNK Željezničar 2011, a kod seniora ekipa NK Borac Izačić.

Specijalnu nagradu dobila je nana Šerifa Balić kao jedan od najstarijih navijača reprezentacije BiH. Za najbolju navijačku skupinu proglašena je “BLUE BOYS” -ŽNK ŽELJEZNIČAR 2011.

Za najboljeg igrača/igračicu USK-a proglašena je Almina Šarić iz ŽNK Željezničar 2011.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button