SportVijesti

NK “Borac” Izačić najbolja seniorska ekipa na USK-u, a za nanu Šerifu specijalna nagrada

U Velikoj sali Doma kulture u Bosanskoj Krupi održan je “Izbor najboljih nogometaša/nogometašica i nogometnih ekipa USK-a”.

Za najboljeg trenera proglašen je Muhamed Berberović (FK Krajina), najbolji senior Endi Nuhanović (FK Krajina), najbolja seniorka Almina Šarić (ŽNK Željezničar 2011), u kategoriji omladinskih selekcija za žene najboljom je proglašena Dijana Kurtović ŽNK Željezničar 2011), kod muških u kategoriji juniora za najboljeg je proglašen Kemal Đug (NK Jedinstvo), kod kadeta (kanton) Hamza Čataković (NK Mladost Polje), a za ONL BiH Samir Jašarević (NK Jedinstvo).

U pionirskoj kategoriji za najboljeg je proglašen Meldin Durić (NK Mladost Polje), kod pretpionira Isak Badić (NK Mladost Polje). Za najbolju ekipu u kategoriji seniorki proglašena je ekipa ŽNK Željezničar 2011, a kod seniora ekipa NK Borac Izačić.

Specijalnu nagradu dobila je nana Šerifa Balić kao jedan od najstarijih navijača reprezentacije BiH. Za najbolju navijačku skupinu proglašena je “BLUE BOYS” -ŽNK ŽELJEZNIČAR 2011.

Za najboljeg igrača/igračicu USK-a proglašena je Almina Šarić iz ŽNK Željezničar 2011.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button