Obavijesti, oglasiVijesti

GRAD BEČ PRODAJE SVOJA POLOVNA VOZILA, MAŠINE I OPREMU…

Grad Beč će u okviru svoje uobičajene godišnje akcije u prodaju staviti polovna vozila i opremu, koja zbog svog tehničkog stanja nisu više pogodna za intenzivnu upotrebu.

Umjesto potpunog otpisa ovih sredstava, ona se nude privatnim kupcima koji će moći 17. i 18. oktobra u periodu od 08.00 do 13.00 sati da pogledaju iste na placu u Simeringu Jedlecberg ulici br. 1 ( Jedletzbergstraße).

Organizatori prodaje u svakom slučaju preporučuju ličnu procjenu vozila i opreme jer njihov veći deo zahtjeva neku popravku. Njihove tehničke podatke moguće je dobiti samo na licu mjesta. Treba naglasiti da su ovog puta u ponudi i motorne testere, kosilice, makaze za živu ogradu ali i manji traktori i kamioni.

Ponude se moraju dostaviti kovertirane sa natpisom „MA 48-VEAU-9925/2016“ najkasnije do 24. oktobra 2016, u 13.00 časova na adresu opštinskog odeljenja u Liedl ulici ( Lidlgasse) 1, 1170 Beč. Formulari za ponudu se mogu dobiti direktno na placu u Simeringu ili skinuti sa internet stranice magistrata 48.

O aktuelnoj ponudi, zainteresovani kupci se mogu direktno informisati, jednostavnom on-line registracijom na internet adresi wien.gv.at. Sve ostale informacije o prodaji vozila i opreme se mogu naći na homepage stranici magistrata www.wien.gv.at.

tpknewss

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button