BihaćPolitikaVijesti

PREDSTAVLJAMO VAM: AHMED FATKIĆ – GRADSKI VIJEĆNIK

Gradski vijećnik Bihaća kojem su Vikićani dali najveći broj svojih glasova, a po ukupnom broju  glasova koje je dobio  od Vikićana i Izačićana odmah je iza Edina Felića.

Ako bi ga ukratko predstavljali, onda bi to izgledalo ovako: mlad, agilan, obrazovan (diplomirani pravnik po zanimanju), perspektivan, istaknuti sportista, vrijedan i odgovoran, pošten, omiljen u društvu, veliki borac za pravdu i pravo – za predaju ne zna, uvijek sreman pomoći drugom…

Ahmed Fatkić, stari – novi vijećnik u Gradskom vijeću Bihać ispred A-SDA, jedan je od mladih političara na bihaćkoj političkoj, pa, slobodno možemo reći i bosanskohercegovačkoj sceni, čije vrijeme tek dolazi.

Posebno nam je drago a i laska nam to što je Ahmed Fatkić, koji danas živi u Bihaću, po rođenju, a nadamo se i po opredjeljenju, naš Vikićanin.

Sretno Ahmede i nadamo se da ćemo te još dugo gledati na uzavreloj političkoj pozornici gdje ćeš sigurno igrati značajnu ulogu i dati svoj doprinos u rješavanju trenutno tmurne bosanskohercegovačke zbilje.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button