Kud VikićiVIJESTI

KUD Vikići: Kratko priopćenje

Cijenjeni mještani Izačića i Vikića, dragi članovi kud-a, potencijalni budući članovi, bivši stari članovi i svi vi bivši članovi koji bi željeli reaktivirati svoje članstvo u KUD-u Vikići, te svi istinski ljubitelji folklora, folklornog stvaralaštva i tradicionalne kulturne baštine: obavještavamo vas da su aktivnosti KUD-a Vikići trenutno zamrznute do povratka koreografkinje Dane Čajić iz inostranstva, tačnije iz Italije.

Gospođa Dana Čajić iz Italije se vraća krajem mjseca marta, tako da kud početkom aprila nastavlja sa radom i svojim redovnim aktivnostima.

Ovo je prva duža pauza u šestogodišnjem postojanju i djelovanju KUD-a Vikići i nadamo se da će nam svima poslužiti kako bi nafilali baterije i s’ još većim entuzijazmom i žarom krenuli naprijed.

Iza nas je više od 100 nastupa po BiH te van njenih granica, iza nas su mnogobrojna druženja, putovanja, koncerti, muzički događaji, manifestacije te humanitarni nastupi, koje uskoro nastavljamo.

Ukoliko se želite prijaviti kao novi član kud-xa ili reaktivirati svoje članstvo, ili pak imate prijedloge, ideje ili sugestije vezane za kud, pišite nam O V D J E ili na ovu adresu: KUD Vikići

NAPOMENA: Probe će kud održavati naizmjenično u Vikićima (službene prostorije kud-a) i Domu Heroja Izačić.

DOBRODOŠLI NOVI ČLANOVI A STARI, DOBRO SE ODMORITE, ČEKAJU NAS NOVI NASTUPI, DRUŽENJA, PUTOVANJA, IGRE I ZABAVA.

S’ poštovanjem,

UPRAVA UG KUD VIKIĆI

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button