Udaja&ženidbaVijesti

Magdalena Mujetić i Šerif Zjakić svečano obilježili uplovljavanje u bračnu luku (VIDEO)

Mada su zvanično u brak stupili ranije, naša Vikićanka, mlada magistrica matematike Magdalena Maja Mujetić, koja privremeno boravi i radi u Švedskoj i odabranik njena srca, pravnik, izuzetan sportista i čovjek, Šerif Zjakić, zbog obaveza i prirode posla kojim se bave nisu bili u mogućnnosti ranije organizovati svadbenu svečanost pa su je upriličili ovog vikenda, u Svadbenom salonu Opal – Pritoka, u subotu 29. jula. 2017. god.

Izuzetna zabava, s ukusom, lijepo osmišljenim i bogatim sadržajem, u posebno ugodnom, opuštenom i veselom ambijentu, za kojeg su prevashodno zaslužni mladenci i njihove porodice a i svi gosti, potrajala je do kasno u noć.

Radile su i emocije, bilo je i suza radosnica i suza ponosa, posebno kada se uzvanicima obratio Majin tata Mehmed Mujetić, kao i Mjin odabranik Šerif Zjakić.

Balade, sentiš, rokenrol, sevdah, narodna muzia, naroda kola… bili su sasvim dovoljan izbor za muzikoljupce svih pravaca tako da je svako mogao ponešto pronači za sebe.

Čestitke Maji i Šerifu, želimo im dug život u bračnoj idili, zdravlju, slozi, ljubavi, međusobnom poštovanju razumijevanju i razumijevanju.

Čestitke i ponosnim Majinim i Šerifovim rodoiteljima.

Ovom prilikom Vikići.net portal posebno lijep pozdrav upućuje dragim Dalmatincima, porodici i rodbini Majine mame Ljilje, koji su bili posebni.

Evo dijelića atmosfere:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button