Mz IzačićVIJESTIVikići/Izačić

Na autobusnom stajalištu u Čavniku postavljena i preostala klupa…

Mještani Čavnika nedavno su nabavili 2. parkovske klupe, koje su već ugrađene, te jedno saobraćajno ogledalo koje čeka na ugradnju…

Jučer je vrijedni Alen Vikić, kojeg moramo pohvaliti, ugradio preostalu klupu na autobusno stajalište u Čavniku, kod kuća porodica Mizić i Miskić, koja će dobro doći i poslužiti za odmor starijim osobama, a svakako i onima koji praktikuju svakodnevnu šetnju poslužit će za predah.

Jednu od klupa, Jakupp – Braco i Bajrame Vikić, prije nekoliko mjeseci smjestili su u objekat na autobunom stajalištu u Čavniku, na novoj četvrti, kojeg je vlastitim sredstvima izgradio Munib Kasupović.

Klupe i ogledalo kupljeni su novcem, kojeg je uplatio Muhamed Haškan Hašić za asfaltiranje puta na Čavnik, a koji nije utrošen. Radi se o ukupnoj sumi od 500, 00 eura.

Saobraćajno ogledalo čeka na ugradnju i bit će postavljeno na raskrsnici u Čavniku, lokacija kod kuća porodica Šabić i Beganović.

Svaka čast i pohvale za vrijedne Čavničare koji se trude da njihovo naselje izgleda što ljepše i koji rade u korist zajednice.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button