BIHAĆHumanostKorona virusVIJESTI

OMLADINA KOJA VRAĆA VJERU U LJUDE, U BOLJE SUTRA; ARMIN HALILAGIĆ…

Danas, kada svijet i Evropa u borbi protiv virusa korona prolaze kroz jednu od najtežih faza i najvećih iskušenja nakon 2. svjeskog rata, polije čega više ništa neće biti isto (posljedice su ogromne, kako po zdravlje ljudi tako i po svjetsku ekonomijui), svaki humani čin pojedinca ili neke zajednice zavređuje pažnju i divljenje.

Tako i ovaj svijetli primjer Armina Halilagića kada, 17. 3. 2020., na svom Facebook profilu obavještava Bišćane i Bišćanke kako zajeddno sa svojim prijateljima stoji na raspolaganju svima starijim sugrađankama i sugrađanima, vraća vrijedan je poštovanja jer vraća vjeru u ljude i nadu u bolje sutra.

“Dragi sugrađani,s obzirom na trenutnu situaciju u našem Bihaću i uzimajući u obzir sve odluke koje su donijete danas,jasno nam je da je situacija ozbiljna i da ovaj put svi moramo postupati razumno i savjesno.

Ovim putem želim obavijestiti sve Bišćanke i Bišćane da se moji prijatelji i ja stavljamo na raspolaganje svim našim starijim sugrađankama i sugrađanima koji su najranjiviji i najosjetljiviji u ovakvoj situaciji.

Obavit ćemo kupovinu, donijeti lijekove, platiti račune i učiniti sve što možemo kako bi pomogli i omogućili da u ovakvoj situaciji ne moraju napuštati svoje domove. Molimo vas da sve vaše susjede, prijatelje i poznanike uputite u ovo kako bi nas mogli kontaktirati ako imaju potrebu.

Budite slobodni i javite se svima koji su označeni u objavi: Iris Bužonja, Kenan Kečanović, Robert Ružnić, Petra Klaric, Kenan Mesanovic, Belmin Fajic, Melisa, Kozlica Muhamed, Almir Saračević, Denis Smajić, Enis Čelebić

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button