VideoVIJESTI

Pripadnici Jedinice za podršku MUP-a USK u V. Kladuši: Situacija izmakla kontroli, građani uzeli stvar u svoje ruke (VIDEO)

U Velikoj Kladuši u blizini migrantskog kampa Miral, danas je došlo do većeg incidenta. Muškarac je većom letvom pol*pao prozore na autobusu koji je vozio migrante.

Kako se može vidjeti na videu, navodno je autobus udario u automobil muškarca koji je poslije “uzeo stvar u svoje ruke”.

Podsjećanja radi, jučer je u ovoj općini održan protest građana zbog povećanog broja migranata na području USK.

Nezadovoljstvo Krajišnika zbog migrantske krize u ovom dijelu Bosne i Hercegovine raste iz sata u sat, a danas je u poslijepodnevnim satima došlo do SUK0BA  između mještana Velike Kladuše i vozača autobusa koji je dovezao autobus pun migranata.

Naime, nakon što je par građana pokušalo zaustaviti Unatransov autobus kod Migrantskog kampa Miral, jedan od njih je svoje vozilo parkirao na atobusko stajalište.

Potom je uslijedila rasprava, a nakon što se vozač 0GLUŠI0 da vrati autobus odakle je došao, mještanin je raz*bio šajbu autobusa nakon čega je vozač udario u parkirano vozilo.

Autobus je napustio mjesto događaja, a na mjestu događaja nalazi se policija. Policijske snage se trenutno okupljaju u naselju Polje gdje je jučer u večernjim satima održan protest mještana Velike Kladuše, a ujedno i vraćaju sve autobuse koji dolaze iz pravca Bihaća kako ne bi došlo do daljih incidenata.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button