SOKO SAMIRA ALIČIĆA ŠAMPION SAMACA U RUDICAMA (FOTO/VIDEO)

Štrapari su trenutno jedina svijetla tačka bh. sumorne stvarnosti, koji ruše vještački stvorene barijere među ljudima, vraćaju međusobno povjerenje, liječe ljudska srca i rane, uspostavljaju prijateljstva i zdrave međuljudske odnose, i svakako bi zaslužili bh. nagradu za širenje pozitivnih vibracija, kada bi postojala, a koju bi što prije trebalo ustrojiti.

Samir Alićić, kao pojedinac, trebao bih je dobiti među prvima. Još kada bi političari nešto naučili od štrapara, gdje bi nam bio kraj.

Alličić je inače dugogodišnnji organizator jedne od najboljih i najposjećenijih štraparijada, čuvena izačićka štraparijada na Krauli, a ove godine počeo je bilježiti odlične rezultate.

Nakon odličnih vožnji u Driniću gdje je Samir Aličić sa Sokolom zauzeo drugo mjesto u rasparu srednje te treće mjesto u rasparu teške kategorije, u Rudicama je zablistao punim sjajem i popeo se na pobjednički tron.

Od 15 samaca, koji su pretendirali popeti se na pobjedničko postolje, najbolje vrijeme, 47.06 sekundi, postigao je upravo Soko Samira Aličića, koji je korakom prošao kroz arenu Rudica.

Bio je to posebno emotivan trenutak za organizatora izačićke štraparijade, jer je u svojoj karijeri upisao i prvu pobjedu u izuzetno jakoj konkurenciji.

Kako je izgledala borba u Rudicama pogledajte i procjenite sami.

Rejting

  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10

    Score

Korisnička ocjena: 0 ( 0 Glasova )Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.