Nk BoracVIJESTI

Sutra (subota), 7. 5. 2016. god. Nk Borac Izačić dočekuje Nk Vlašić Turbe

Nakon prošlonedjeljnog henikepa i nepravde koju je Nk Borac Izačić pretrpio u KljuČu, u 14. kolo 2. lige F BiH Zapad izačićki Zmajevi idu uzdignute glave s’ joŠ većom motivacijom i željom da osvoji tri nova boda, vrati liderstvo na tabeli i pokaže da dosadašnji uspjesi, rezultati i dobre igre nisu puka slučajnost već rezultat ogromnog truda, kako igrača, tako i uprave kluba.

Nk Borac, sutra (subota), 7. maja 2016. godine u 17.00 sati, u 15. kolu na Izačiću dočekuje Nk Vlašić iz Turbeta i po svaku cijenu nastojat će na svoj konto uknjižiti novu pobjedu.

Znamo kakvu prevaru i neugodnosti su doživjeli te kroz kakav pakao i kataklizmu su u prošlom kolu prošli igrači i navijači Borca u Ključu, ali isto tako nadamo se da ih je to dodatno očeličilo i ulilo im novu snagu za predstojeći susret.

Stoga, svi skupa imamo neku vrstu moralne obaveze, dobrom igrom zadužili su nas na to momci Borca, da se sutra na stadionu u Balićima okupimo u što većem broju, budemo uz njih, njihov 13-i igrač, da ih ne iznevjerimo, kao što oni nikad nisu nas.

Do pobjede, Borac je jedan!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button