BIHAĆDžemat IzačićRahmetlijeVIJESTIVikići/Izačić

Velika tragedija: Denijal – Nalo Pašić iz Izačića nastradao prilikom pada sa skele

Tuga do bola

Dana 20. 6. 2024. u 52. godini života na ahiret je preselio Pašić (Omer) Denijal Nalo 1973. godište iz Izačića – Prnjavor.

Dženaza će biti obavljena u nedjelju, 23. 6. 2024. na mezarlucima Prnjavor – Izačić u 14.00 h, a tužna povorka sa tabutom milog rahmetlije kreće ispred kuće žalosti u 12.45 h.

Laka ti crna bossanska zemlja veliki dobri čovječe, a porodici strpljenje kako bi što lakše prebrodila tvoj odlazak.

Naš sugrađanin, Denijal – Nalo Pašić danas je tragično izgubio život prilikom pada sa skele na gradilištu u naselju Ceravci – Bihać.

Napustio nas je uzoran građanin, prijatelj, dobar komšija i ljudska duša.

Bihać i Izačić tuguju.

Jutros oko 10.00 sati, na gradilištu stambene zgrade u Ulici Bosanskih šehida došlo je do nesreće, kada je Pašić Denijal (51) iz bihaćkog naselja Izačić pao sa skrle na gradilištu i zadobio teške tjelesne povrede, od kojih je kasnije preminuo.

„Dana 20.06. 2024.g. oko 10 sati, Policijska stanica Bihać je zaprimila prijavu Doma zdravlja Bihać da je, usljed izvođenja građevinskih radova na stambenoj zgradi u Ulici Bosanskih šehida Grad Bihać, došlo do pada s visine muškog lica, inicijala P.D. iz Bihaća. On je usljed pada zadobio teške tjelesne ozljede i tom prilikom smrtno stradao. Na lice mjesta je upućena patrola policije Policijske stanice Bihać, koja je potvrdila tačnost prijave i obezbijedila lice mjesta ovog događaja, do dolaska same uviđajne ekipe. Na lice mjesta je izašla uviđajna ekipa, sastavljena od dežurnog istražitelja Odsjeka krim-policije Policijske stanice Bihać i dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva USK. Po ovom događaju se provode i druge službene mjere i radnje. Istraga je u toku, pod samim direktnim nadzorom postupajućeg tužioca kantonalnog tužilaštva USK.“ – izjavila je, povodom ovog događaja, Ines Zulić, zamjenica portparola MUP-a USK.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button