ŠTRAPARIJADAVijesti

EVO ZAŠTO SAMIR ALIČIĆ I ŠTRAPARI ZASLUŽUJU VIŠE MEDIJSKE PAŽNJE I POŠTOVANJA…

Razloga je mnogo, a neke (samo dio) evo navodimo u prilogu ispod

– Zato jer Samir Aličić i štrapari ne poznaju, stran im je i gnušaju se jezika mržnje; druženje, sklapanje novih prijateljstava i širenje ljubavi prema ovom sve popularnijem konjičkom sportu njihov je imperativ.

– Zato što Samir Aličić i štrapari besplatno odrađuju posao za koji su oni (političari) zaduženi i plaćeni, a to je, vraćanje povjerenja i širenje pozitivnih vibracija među bh. građanima i narodima.

– Zato što Samir Aličić i štrapari podjednako vole: Banju Luku i Bihać, Mrkonjić i B. Krupu, Čelić i Cazin, Drnić i Rujnica…

– Zato što Samir Aličić i štrapari na jednom mjestu uuspiju okupiti nekoliko hiljada ljubitelja štrapanja sa područja cijele Bosne i Hercegovine i regiona.

– Zato što su Samir Aličić i štrapari danas (pogotovo u kontekstu ovog predizbornog silovanja zdravog razuma) jedna od rijetkih svijetlih tačaka bh. društva.

– Zato što Samir i štrapari nisu robovi učmale dnevne politike, niti bilo kakvih predrasuda, djeluju samostalno i neumorno koračaju putem druženja, zbližavanja ljudi i popularizacije štrapanja kao konjičke sportske discipline.

Želimo im mnogo sreće i uspjeha, te da na tom putu istraju.

Povezani članci

3 komentara

  1. Ne kaže se džaba ko voli životinje voli i ljude.Zato dođite na karaulu pa pitajte je li ovde teško biti srbin, dođite u Drinić pitajte jeli ovde teško biti musliman, dođite u Rujnicu pitajte jeli ovde teško biti srbin ili hrvat, dođite u Mrkonjić pitajte jeli ovde teško biti hrvat ili musliman a nemojte ići i samo slušati političare koji zarad opstanka na vlasti i punjenja vlastitih džepova samo truju narod lažima

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button