ŠTRAPARIJADAVijesti

EVO ZAŠTO SAMIR ALIČIĆ I ŠTRAPARI ZASLUŽUJU VIŠE MEDIJSKE PAŽNJE I POŠTOVANJA…

Razloga je mnogo, a neke (samo dio) evo navodimo u prilogu ispod

– Zato jer Samir Aličić i štrapari ne poznaju, stran im je i gnušaju se jezika mržnje; druženje, sklapanje novih prijateljstava i širenje ljubavi prema ovom sve popularnijem konjičkom sportu njihov je imperativ.

– Zato što Samir Aličić i štrapari besplatno odrađuju posao za koji su oni (političari) zaduženi i plaćeni, a to je, vraćanje povjerenja i širenje pozitivnih vibracija među bh. građanima i narodima.

– Zato što Samir Aličić i štrapari podjednako vole: Banju Luku i Bihać, Mrkonjić i B. Krupu, Čelić i Cazin, Drnić i Rujnica…

– Zato što Samir Aličić i štrapari na jednom mjestu uuspiju okupiti nekoliko hiljada ljubitelja štrapanja sa područja cijele Bosne i Hercegovine i regiona.

– Zato što su Samir Aličić i štrapari danas (pogotovo u kontekstu ovog predizbornog silovanja zdravog razuma) jedna od rijetkih svijetlih tačaka bh. društva.

– Zato što Samir i štrapari nisu robovi učmale dnevne politike, niti bilo kakvih predrasuda, djeluju samostalno i neumorno koračaju putem druženja, zbližavanja ljudi i popularizacije štrapanja kao konjičke sportske discipline.

Želimo im mnogo sreće i uspjeha, te da na tom putu istraju.

Povezani članci

3 komentara

  1. Ne kaže se džaba ko voli životinje voli i ljude.Zato dođite na karaulu pa pitajte je li ovde teško biti srbin, dođite u Drinić pitajte jeli ovde teško biti musliman, dođite u Rujnicu pitajte jeli ovde teško biti srbin ili hrvat, dođite u Mrkonjić pitajte jeli ovde teško biti hrvat ili musliman a nemojte ići i samo slušati političare koji zarad opstanka na vlasti i punjenja vlastitih džepova samo truju narod lažima

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button