EVO ZAŠTO SAMIR ALIČIĆ I ŠTRAPARI ZASLUŽUJU VIŠE MEDIJSKE PAŽNJE I POŠTOVANJA…

Razloga je mnogo, a neke (samo dio) evo navodimo u prilogu ispod

– Zato što Samir Aličić i štrapari besplatno odrađuju posao za koji su oni (političari) zaduženi i plaćeni, a to je, vraćanje povjerenja i širenje pozitivnih vibracija među bh. građanima i narodima.

– Zato jer Samir Aličić i štrapari ne poznaju, stran im je i gnušaju se jezika mržnje; druženje, sklapanje novih prijateljstava i širenje ljubavi prema ovom sve popularnijem konjičkom sportu im je u prvom planu.

– Zato što samir Aličić i štrapari podjednako vole: Banju Luku i Bihać, Mrkonjić i B. Krupu, Čelić i Cazin, Drnić i Rujnica…

– Zato što Smir Aličić i štrapari na jednom mjestu uuspiju okupiti nekoliko hiljada ljubitelja štrapanja sa područja cijele Bosne i Hercegovine.

– Zato što su Samir Aličić i štrapari danas (pogotovo u kontekstu ovog predizbornog silovanja zdravog razuma) jedna od rijetkih svijetlih tačaka bh. društva.

– Zato što Samir i štrapari nisu robovi učmale dnevne politike, niti bilo kakvih predrasuda, djeluju samostalno i neumorno koračaju putem druženja, ljubavi i popularizacije štrapanja kao konjičke sortske discipline.

Želimo im mnogo sreće i uspjeha, te da na tom putu istraju.

Rejting

 • 10
 • 10
 • 10
 • 10
 • 10
 • 10

  Score

Korisnička ocjena: 0 ( 0 Glasova )3 thoughts on “EVO ZAŠTO SAMIR ALIČIĆ I ŠTRAPARI ZASLUŽUJU VIŠE MEDIJSKE PAŽNJE I POŠTOVANJA…

 1. Jusuf

  Ne kaže se džaba ko voli životinje voli i ljude.Zato dođite na karaulu pa pitajte je li ovde teško biti srbin, dođite u Drinić pitajte jeli ovde teško biti musliman, dođite u Rujnicu pitajte jeli ovde teško biti srbin ili hrvat, dođite u Mrkonjić pitajte jeli ovde teško biti hrvat ili musliman a nemojte ići i samo slušati političare koji zarad opstanka na vlasti i punjenja vlastitih džepova samo truju narod lažima

  Odgovori

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.