VIJESTIVikići/Izačić

INSTALIRANA I PUŠTENA U RAD RASVJETA U PREOSTALOM DIJELU ČAVNIKA GDJE SU RANIJE POSTAVLJENE BETONSKE BANDERE

Zasvijetlilo i u gornjem dijelu Čavnika

Jučer je instalirana i puštena u rad rasvijeta u naselju Mjesne zajednice Izačić – gornjem Čavniku i dijelu uz glavnu cestu gdje su već ranije bile postavljene betonske bandere.

Radovi su izvedeni pod nadzorom JU Zavod za prostorno uređenje Grada Bihaća.

Moramo napomenuti da na Čavniku još u potpunosti nije izvršena rekonstrukcija niskonaponske mreže, tj. nisu postavljene betonske bandere niti samonosivi kabel, što je razlog i za ne postavljanje rasvjete u tim dijelovima naselja.

Naime, radi se o dvije kraće odvojene lokacije – trase, jedna se nalazi u donjem dijelu Čavnika, uz centalnu lokalnu vikićku cestu (potrebno cirka 10 betonskih bandera) i druga u središnjem dijelu Čavnika (potrebno cirka 8 bandera).

Mještani se iskreno nadaju da će i ti dijelovi uskoro biti odrađeni te da će i njima zasvijetliti. U par navrata tim su povodom, prošle godine, posjetili Elektrodistribuciju Bihać te dobili uvjeravanja od nadležnih da će biti izvršena rekonstrukcija i tog preostalog dijela niskonaponske mreže.

Također, moramo naglasiti kako je i predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Izačić, Rasim Islamović, ranije, u par navrata intervenisao u Elektrodistribuciji, a od njega smo dobili informaciju da će rekonstrukcija biti izvršena ove godine.

Naredni put o svemu pisat ćemo opširnije.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button