VijestiVikići, Izačić

INSTALIRANA I PUŠTENA U RAD RASVJETA U PREOSTALOM DIJELU ČAVNIKA GDJE SU RANIJE POSTAVLJENE BETONSKE BANDERE

Zasvijetlilo i u gornjem dijelu Čavnika

Jučer je instalirana i puštena u rad rasvijeta u naselju Mjesne zajednice Izačić – gornjem Čavniku i dijelu uz glavnu cestu gdje su već ranije bile postavljene betonske bandere.

Radovi su izvedeni pod nadzorom JU Zavod za prostorno uređenje Grada Bihaća.

Moramo napomenuti da na Čavniku još u potpunosti nije izvršena rekonstrukcija niskonaponske mreže, tj. nisu postavljene betonske bandere niti samonosivi kabel, što je razlog i za ne postavljanje rasvjete u tim dijelovima naselja.

Naime, radi se o dvije kraće odvojene lokacije – trase, jedna se nalazi u donjem dijelu Čavnika, uz centalnu lokalnu vikićku cestu (potrebno cirka 10 betonskih bandera) i druga u središnjem dijelu Čavnika (potrebno cirka 8 bandera).

Mještani se iskreno nadaju da će i ti dijelovi uskoro biti odrađeni te da će i njima zasvijetliti. U par navrata tim su povodom, prošle godine, posjetili Elektrodistribuciju Bihać te dobili uvjeravanja od nadležnih da će biti izvršena rekonstrukcija i tog preostalog dijela niskonaponske mreže.

Također, moramo naglasiti kako je i predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Izačić, Rasim Islamović, ranije, u par navrata intervenisao u Elektrodistribuciji, a od njega smo dobili informaciju da će rekonstrukcija biti izvršena ove godine.

Naredni put o svemu pisat ćemo opširnije.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button