VIJESTIVikići/Izačić

Novoasfaltirano i planirano (FOTO)

Uz savjesne i odgovorne mještane koji cijene i vole svoje Vikiće te znaju sto je istinska, materijalna i ljudska vrijednost, kao i što je njihovom naselju za bolji, ljepši i kvalitetniji život prijeko potrebno; uz aktivno rukovodstvo mjesne zajednice na čelu sa predsjednikom Savjeta Rasimom Islamovićem; uz odgovornu gradsku upravu Bihaća na čelu sa gradonačelnikom mr. sci. Emđžadom Galijaševićem koji prepoznaju interes svojih građana, rezultati su tu, očiti i vidljivi…

Sve gore navedeno upakovano u kontingent finansijske saradnje te partnerskih i fer odnosa rezultiralo je izgradnjom i asfaltiranjem više od 3 km lokalnih cesta u Vikićima.

Poštovani mještani, dosta se uradilo a posla je pred nama još mnogo, zajedno sve možemo, to smo i dokazali. Iduće godine nastavljamo dalje, pa molimo sve one koji do sad nisu da u skladu sa svojim mogućnostima izvrše dogovorene obaveze i nastave sa uplatama koje će odrediti tijek intenzitet i vrijednost radova na lokalnim cestama iduće godine.

Lijepo je vidjeti ove jeseni opalo lišće i razdraganu djecu kako ga gaze biciklima, skuterima i roleskama, o drugim stvarima da ne govorimo…

Uz dogovor smo odabrali ovaj put dolaska do novoasfaltiranih cesta i trebamo biti ponosni na njega, upitajmo se, da li bi naši Vikići možda bili lješi, a mi bolje i kvalitetnije živjeli bez ovih nekoliko kilometara novoasfaltiranih cesta.

Do sad su izvršene 163 pojedinačne uplate na ime asfaltiranja cesta u Vikićima (do 20. jula 2015.), nove oplate, nakon navedenog datuma, objavit ćemo u decembru ove godine.

Ko je, koliko i koliko puta do sada uplatio, pogledati možete O V D J E.

Građevinski odbor Vikići

Cavnik ü
.

Asfalt3
.

Asfalt4

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button