Mz IzačićVIJESTIVikići/Izačić

Danas u Čavniku vršen predmjer i obilježavanje na dijelu trase niskonaponske mreže u svrhu postavljanja preostalih 40 betonskih stubova

Mjesna zajednica Izačić – naselje Čavnik

Danas, 17. 1. 2024., uposlenici Elektrodistribucije Bihać uz prisustvo predsjednika i člana Savjeta Mz Izačić, Rasima Islamovića i Esmira Sušića, vršili su predmjer radova i označavanje na preostalom dijelu trase niskonaponske mreže na Čavniku gdje će biti postavljano 40 betonskih stubova u sklopu rekonstrukcije iste, čime bi ovaj projekat u potpunosti bio realizovan.

Radovi, bi, kako su najavili, trebali ubrzo otpočeti.

Rasim Mila Islamović 

“Poštovani mještani Čavnika i cijele MZ Izačić

Koristim ovu priliku i mogućnost da sa svima vama podijelim informaciju da smo kao Savjet MZ Izačić napokon dogovorili rješavanje NN električne mreže na području Čavnika.Nakon niza sastanaka sa upravom Elektrodistribucije Bihać,a bilo ih je puno,napokon su danas njihovi uposlenici bili na terenu i označili mjesta za postavljanje 40 betonskih stubova,te se sa radovima kreće ubrzo.Bili smo uporni i istrajni u našim zahtjevima da se riješi ovaj problem(posebno se zalagao Esmir Sušić),te rezultat nije izostao.Čim se postave betonski stubovi i pruži elektro mreža,ići ćemo sa zahtjevom prema Zavodu za prostorno uređenje da se na stubove postave pripadajuća rasvjetna tijela.Ujedno se zahvaljujemo rukovodećim ljudima iz elektroprivrede,Pjanić Dženadu i Čizmić Arminu,koji su imali razumjevanje i omogućili da se ovaj problem riješi.

Savjet MZ Izačić,na čelu sa svojim predsjednikom,nastavlja svoj rad i borbu da svi sadržaji moderne civilizacije,a koji su dostupni u nekim drugim sredinama,budu dostupni i svima nama u našoj MZ.”

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button