SPORTVIJESTIVikići/Izačić

Ekipa “abc.ba” portala jučer u Vikićima, razgovor sa organizatorima skijaških skokova (VIDEO)

Skokovi će se održati na Valentinovo – Dan zalubljenih, 14. februara. 2015.

Posljednjih dana u Krajini, barem sudeći po društvenim mrežama, vlada veliko interesovanje za predstojeće ski skokove u Vikićima. Naime ovi tradicionalni skokovi održavaju se već 12 godina u organizaciji mještana Vikići i udruženja “Ski Vikici” i pomoć onih koji su spremni od srca da pomognu. Ekipa ABC-a danas je posjetila Vikića i sama se uvjerila u euforiju koja vlada u ovoj bihaćkoj mjesnoj zajednici, pripreme se odvijaju na sve strane i treninzi su sve naporniji.

Pogledajte video zapis

Uvjerili smo se danas da se radi na pripremi parkinga za goste, a i dobar dio mještana iskazao je dobru volju da ustupe dvorišta za privremeni parking.

Mole se svi prijavljeni i oni koji se žele prijaviti da svoj probni trening na ovoj stazi mogu izvesti najkasnije u petak do 15:00.

Ukoliko se želite prijaviti na skijaške skokove “Vikići 2015” organizacioni odbor vas poziva da to učinite putem maila enes.vikic@gmail.com ili telefonski na broj +387 60 320 9041.

Tradicionalni, 12. po redu Ski skokovi Vikići 2015, subota – 14. februar, tačno u podne. Ko ima hrabrosti i skije dobro je došao, pobjednike očekuju vrijedne novčane nagrade i pehari, a sve ostale izuzetna zabava i dobar provod. Uostalom pogledajte; 14. februara najviše ljubavi je u Vikićima.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button