BIHAĆVIJESTI

Sredstvima mještana Gate i grada Bihaća obnovljena kuća porodici Balić

Šest dana nakon što je požar uništio krov i veći dio porodične kuće Aide Balić iz bihaćkog naselja Gata, sredstvima grada Bihaća i mještana Gate obnovljena je kuća čime je ovoj porodici omogućen normalan život. Obnovljenu kuću danas je zajedno sa Savjetom MZ Gata i gradskim vijećnikom Hajrudinom Pečenkovićem obišao mr.sci.Emdžad Galijašević, gradonačelnik Bihaća.
“ Veliko hvala mještanima i Savjetu MZ Gata koji su u ovom slučaju pokazali šta je biti komšija u nevolji i zaista na njihovu inicijativu gradska uprava osigurala je 6.300 KM za obnovu krova i evo danas porodica Balić u samo šest dana ponovo ima obnovljen dom i ovo je najveća vrijednost grada Bihaća. Upravo ovi ljudi i njihova solidarnost naše su najveće bogatstvo i hvala svima na pomoći i podršci “- kazao je gradonačelnik Galijašević.
Zahvalu u ime svoje porodice svima je posebno istakla i Aida Balić, kazavši da je prije šest dana nije imala dom, a danas zahvaljujći dobrim ljudima, komšijama i gradskoj upravi Bihaća ponovo ima svoju krov nad glavom.

10968453_415640398561278_8666101816351857128_n (FILEminimizer)
Grad Bihać

Povezani članci

Jedan komentar

  1. Postovani gradonacelnice imam dvije parcele zemljisnim knjigama opstine cazin Dali de odnosi ina cjeli Kanton o zemljisnim knjigama ili samo za opstinu bihac. Hasib Majstorovic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button