BihaćTurizamVijesti

Zavirite u Eko selo “Natura Art”, nudi vam izlet u prošla vremena (FOTO/VIDEO)

Smješteno na atraktivnoj lokaciji u živopisnom krajoliku Lohova, tik uz ljepoticu Unu i sjevernu granicu Nacionalnog parka “Una”, samo 10 km udaljeno od Bihaća – Eko selo “Natura Art” pravi je turistički dragulj i destinacija iz snova za umjetnike, sanjare, boeme a i sve one koji čeznu za odmorom u miru i blagodatima koje nudi Jedna i Jedina sa svojim okruženjem.

Posjetioci Eko sela “Natura Art”, kao nigdje, imaju priliku uživati u tradicionalnom ambijentu starih bosanskih kuća, vodenica i vodenih mlinova, starih kovačnica, lijepih ljetnih bašta i sve to uz obalu rijeke Une, njenih slapova i žubor njenih brzaka.

Da ambijent jednog seoskog domaćinstva bude potpuniji tu su još oruđa i alati kojima se nekad služilo pri obradi zemlje i u kućanskim poslovima, zatim, tu su i zajednice domaćih životinja – konji, magarci, kokoši, patke, guske, kunići, koze…

Sve je upotpunjeno i bogatom gastronomskom ponudom sa neizostavnom unskom pastrmkom, kao specijalitetom sela, a tu su i tradicionalna domaća jela po vašem izboru, te različiti specijaliteti ispod peke.

Natura Art raspolaže i određenim smještajnim kapacitetima za prenoćište, stoga, pruža vam priliku da se u ovoj oazi prirodnih ljepota zadržite i uživate onoliko koliko želite, bez potrebe za stresnom vožnjom do najbližeg hotela.

U Natura Artu usluga je vrhunska, uvijek ćete naići na ljubazno i nasmijano osoblje, cijene su pristupačne, a za sve ostalo pobrinula se majka priroda.

Destinacija iz snova koju vrijedi posjetiti, da je tako uvjerit će vas i ove očaravajuće fotograqfije i video zapisi.

 



Asmir Dizdarević

Adis Fileković


Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button