VIJESTIVikići/Izačić

DANAS NA RADILIŠTU U VIKIĆIMA – FOTO, INFO…

Kako smo već pisali, danas, 13. 9. 2019. godine, firma I-Selimović d.o.o. otpočela je radove na rekonstrukciji lokalne ceste u Vikićima, tačnije dijela ceste Ulice Vikićkih šehida.

Riječ je o trasi ukupne dužine 308 metara čija ukupna vrijednost radova iznosi 50.000 KM, sredstva su obezbijeđena budžetom Grada Bihaća a projekat realizuje JU Zavod za prostorno uređenje Bihać.

Danas je radilište obišao i gradski vijećnik Ahmed Fatkić, uz gradonačelnika Šuhreta Fazlića, Građevinski odbor Vikići te MZ Izačić na čelu sa presjednikom Savjeta Rasimom Islamovićem, jedan od najzaslužnijih što je došlo do realizacije ovog projekta.

Naravno, radilište su redovno obilazili i članovi građevinskog odbora, Mehmed Salkić i Hakija Rekić, koji su u koordinaciji sa izvođačem radova rješavali probleme s kojima su se susretali pri izvođenju radova.

Narednih dana i firma Sanny Boy d.o.o.o. trebala bi otpočeti radove na sanaciji glavne ceste u Vikićima (Salkići) za šta su sredstva obezbijeđena budžetom Grada Bihaća, a projekat će također realizovati JU Zavod za prostorno uređenje Bihać.

Potrudili smo se da vam predočimo još nekoliko fotografija nastalih tokom dana na radilištu, koje možete pogledati u prilogu ispod.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button